Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  Vestas a primit o comanda Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Wind Power Park S. R. L. , Romania. Ne bucuram de colaborarea cu S. C. Ewind si S. C. Suntem cu atat mai multumiti de acest contract cu cat este prima comanda mare pe care o primim din Romania si ne confirma asteptarile pozitive pentru aceasta piata. Contractul include livrarea, instalarea si un acord de mentenanta pe termen lung.

Turbinele eoliene vor fi livrate catre doua proiecte in zona Constanta in 2009 si 2010.

"Suntem foarte multumiti de acest nou contract, care indica dezvoltarea pozitiva a pietei energiei eoliene in tarile est-europene. Vestas a primit o comanda pentru livrarea a 67 de turbine eoliene V90-3. 0 MW in Romania, de la S. C. Ewind S. R. L si S. C. Wind Power Park la aceste proiecte si ne bucura increderea lor in tehnologia Vestas", a declarat Hans Jørn Rieks, presedintele Vestas pentru Europa centrala.

Cele doua proiecte eoliene sunt dezvoltate de una din companiiile cheie pe piata energiei eoliene in Romania, firma Monsson Alma SRL din Constanta: "Vestas este partenerul perfect pentru noi si vom avea o colaborare de incredere cu noul nostru partener de afaceri", a declarat directorul general al companiei care dezvolta proiectul.

Aceasta comanda nu afecteaza asteptarile Grupului Vestas pentru anul 2009, prezentate pe 6 noiembrie 2008.

Cu stima,
Vestas Wind Systems A/S
Ditlev Engel
Presedinte si CEO

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole

Experienta mentorilor in Proiectul-pilot


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com