Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  bet-at-homecom devine partener Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Suntem foarte multumiti ca bet-at-home. com is sporeste angajamentele fata de handbalul european si sunt sigur ca obiectivele stabilite vor fi atinse. "

Stephan Herth, director executiv Summer Sports in cadrul Infront, a declarat: "Aceasta sponsorizare se potriveste perfect - handbalul este unul dintre cele mai indragite sporturi de echipa in Europa iar bet-at-home. com este unul dintre cei mai populari furnizori de pariuri de pe continent. Cu 1,8 milioane de utilizatori intregistrati in toate tarile europene si listata la Bursa din Frankfurt, compania este unul dintre cei mai populari furnizori de pariuri din Europa, mai ales in Europa de Est si in tarile germanice. bet-at-home. com AG detine sucursale in Germania, Austria si Malta si ofera pariuri sportive, jocuri tip cazino, jocuri si poker pe site-ul www. bet-at-home. com. .
Compania internationala de marketing sportiv Infront Sports & Media - partener marketing al Campionatului EHF EURO organizat de Federatia Europeana de Handbal (EHF) - a cooptat compania austriaca de pariuri bet-at-home. com ca Partener Oficial al Campionatelor Europene de Hanbal EHF (EHF EURO).

Acordul de sponsorizare include turneul masculin 2010 (19 Ianuarie - 31 Ianuarie) din Austria. Aceasta cifra magica de peste un miliard constituie astazi recordul de vizualizare pentru un Campionat European si egalieaza audientele combinate de la turneele feminine si masculine din 2006.

Despre bet-at-home. com

bet-at-home. com AG face parte din grupul Mangas Gaming, o companie Europeana de top pe segmentul jocurilor online si al pariurilor sportive. Infront Sports & Media obtinuse acorduri de difuzare cu peste 70 de difuzori, inclusiv un numar record de posturi radio.

Per total, turneul a fost difuzat in 85 de teritorii - mai ales in Europa, Orientul Mijlociu si Asia — cu 1100 ore de program, vizualizate in total de peste 1,2 miliarde de telespectatori. Acordul contine un pachet comprehensiv de drepturi, inclusiv board advertising; floor advertising si expunere a brandului in media.

bet-at-home. com vizeaza sa isi activeze implicarea in handbal cu o gama de activitati promotionale la fata locului cat si prin includerea logo-ului propriu pe pagina oficiala de internet a evenimentului www. ehf-euro. com.

Directorul general al bet-at-home. com, Jochen Dickinger a declarat: "In urma implicarii noastre in alte evenimente handbalistice de top, inclusiv Liga Campionilor EHF si Campionatul Mondial IHF, sponsorizarea EHF EURO era urmatorul pas logic in strategia noastra de sponsorizare. Anticipam un parteneriat pe termen lung si vom livra servicii de inalta calitate, legate de eveniment, companiei bet-at-home. com, ajutandu-i sa obtina cele mai bune rezultate in urma sponsorizarii. "

Numarul cumulat de telespectatori a depasit 1,2 miliarde
EHF EURO se organizeaza o data la doi ani si aduce in competitie cele mai bune echipe masculine si feminine de handbal din Europa.

Evenimentul din 2008 a fost cel mai bine acoperit si vizualizat turneu din istoria Campionatelor Europene de Handbal. In calitatea de Partener Oficial al EHF EURO vom putea comunica in mod eficient in pietele noastre de baza din Europa de Est, Germania si Spania cu puternica acoperire din presa. "

Secretarul general EHF, Michael Wiederer, ureaza bun venit bet-at-home. com, "Evenimentele EHF EURO au un loc in cele mai inalte platforme de sponsorizare ale portofoliului EHF, oferind o expunere semnificativa a brandului si potential de activare pentru Partenerii Oficiali.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com