Cauta:
  Sistemul bancar  International IT  Firme romanesti  Investitii  Auto  Locuri de munca  News  Office  Banci  Constructii  
 
 
 
 

Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto  cora cumpara Direct de la Producator Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

Facem toate eforturile pentru a avea produse romanesti la raft, chiar daca acest lucru inseamna si, de multe ori, consilierea micilor producatori cu privire la sortare, ambalare, etichetare sau livrare. Daca in 2011 lucram direct cu doar 7 producatori, in 2014 lucram direct cu 40 de producatori romani. Acest program se aplica si in ceea ce priveste carnea, lucrand direct cu mai multi producatori. Impresia ca hipermarketurile nu vor sa cumpere de la producatorii locali si prefera sa importe este un mit cu totul si cu totul nefondat. In perioada in care se produc in Romania fructe si legume, 100% din ceea ce vindem noi este romanesc", a declarat Thierry Destailleur, Director General de exploatare al cora Romania.

Avantaje DIRECT DE LA PRODUCATOR

-stabilirea de comun acord cu producatorii a cantitatilor de care cora are nevoie asa incat acestia isi pot planifica mai bine productia si forta de munca

-reducerea numarului intermediarilor si al importurilor

-asigurarea calitatii constante a produselor

-consilierea producatorilor cu privire la dezvoltarea afacerii in vederea livrarii si catre alti comercianti (standarde calitative, calibrare, etichetare, transport etc)

-fidelizarea clientului care vede la raft produse romanesti

Dificultati DIRECT DE LA PRODUCATOR

-multi producatori nu sunt organizati in structuri juridice si nu pot factura

-producatorii nu sunt grupati in asociatii asa incat sa poata livra constant cantitati mai mari si sortimente variate

-lipsa capacitatilor de stocare in conditii optime pentru a putea livra anumite produse si in afara sezonului

Targul Fructelor de Sezon va fi urmat in lunile viitoare de alte targuri de fructe si legume DIRECT DE LA PRODUCATOR. Magazinele cora au vandut, in trei zile, aproape 7 tone de fructe de sezon (cirese, visine, zmeura, capsune, coacaze si afine) in cadrul Targului Fructelor de Sezon organizat week-endul trecut, 27-29 iunie, care face parte din programul cora DIRECT DE LA PRODUCATOR. Targul Fructelor de Sezon va avea loc si la sfarsitul acestei saptamani, 4-6 iulie.

cora Romania a dezvoltat in cativa ani programul DIRECT DE LA PRODUCATOR pentru a asigura vanzarea unor produse de foarte buna calitate, pentru a micsora numarul intermediarilor si al importurilor.

"Rezultatele sunt extraordinare. In 2012, peste trei sferturi din legumele si fructele care se produc in Romania au venit direct de la producatori, iar anul trecut am ajuns la peste 90%.

 
Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto Stiri afaceri, sistemul bancar, international, firme, investitii, auto

 trebuie sa te conectezi mai intai


Articole 'Fresh'

Comunicat de presa Soares

0pt "Times New Roman"">       


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 


Gazduire Web ABO NET

        Gazduire web ABO NET


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AFACERI - 2019 - reportaj.com